Drog med Robin ut en stund så han fick vara fotograf medan jag och Alice busade en stund! Eksemen på halsen hennes läker fint, det kliar väldigt mycket så det är ett evigt vakande att stoppa henne om hon börjar klia, det är så jag vaknar på natten när hon kliar sig. 
Nu är det bara några dagar kvar tills Robins föräldrar kommer och hälsar på och efter det bara en vecka tills min familj kommer! Längtar så mycket. Följer med dom hem och går till tandläkaren och lämnar sedan Alice hemma i drygt 2 veckor då jag får mycket pluggande inför tenta, sen kommer vi hem till min födelsedag och påsk och hämtar Alice igen.
 
Idag har vi varit på ett spännande besök hos veterinären. Sedan jag trimmade henne i fredags har hon betett sig konstigt och kliat under hakan. Upptäckte att hon hade något såraktigt på halsen som jag smörjt med helosan i helgen, det blev bättre men aldrig helt bra så idag gick vi dit. Inne på kliniken fick hon lite lugnande så hon snarkade högljutt och sen rakade dom ordentligt och då syntes det tydligt en fläck av nån typ av fukteksem. Fick med hem en lila lösning och recept på en salva, så det ska nog lösa sig, vi får promenera runt här utanför i några dagar så hon kan vara lös utan halsband och även köra det i tvättmaskinen en gång. Också får hon ha på sig två av mina strumpor på baktassarna så hon inte kliar sig så vasst. 
Annars charmade hon personalen stort, och hon hade jättebra hull(äntligen vet jag att det är precis så här hon ska väga, 10,7 kg), fina musklerna på bakbena och jättefina tänder :D Jag som trodde att hon hade massor av tandsten! Hon skötte sig bra förutom att hon blev lite "klängig" på mig och ville gå ner från bordet, hon hade inga problem med kroppsvisitering och sedering, knäppvovven min!
 
Picture
Eller Glad alla hjärtans dag om vi ska vara normala ;) Jag har städat och gjort det fint och  har en chokladkaka i ugnen till efterrätt ikväll ^^
Trevlig dag!

 
Suttit hela eftermiddagen och gjort om på hemsidan.. igen. Var väl inte så längesedan jag gjorde om? Typ oktober. Jag kände för en förändring, göra den lite mer personlig. Har till och med lekt med HTML-koderna lite. Startade strax innan 12 och nu är klockan 15.15, jajjemän.
Jag har sportlov nu så jag och Alice degar hela dagarna! Det var så fint väder när vi var ut innan frukost, solen värmde ordentligt och jag fick klä av mig mössa och vantar. Nu verkar molnen och krypt fram.
Jag lyssnar på ljudbok medan vi går och det kan jag starkt rekommendera istället för att hitta tid under dagen för att läsa. Det känns som om den tiden vi tar på promenader inte blir helt bortblåst, det gör även att vi ibland går lite längre för man kommer till en spännande del ;) Sen September har jag tagit mig genom Harry Potter 1-7 på engelska, Fifty shades of Gray trilogin på engelska, Bilbo och är nu på tredje boken om Härskarringen men dessa har jag tagit på Svenska. Tanken med engelska var för att bygga upp förståelsen inför högskoleprovet i vår. Nästa serie blir nog Percy Jackson på engelska.
Imorn är det alla hjärtans dag och då ska jag och Robin prova den närmaste restaurangen och Alice kanske får en godbit när vi kommer hem igen ;)
Och nu blev klockan 15.32 och det är tid för att gå ut igen!