Då var Alice´s första midsommar avklarad, den tillbringade vi ute i stugan där det blev massor av bad och springning! Gud vad hon njöt ;) Vi målar och härjar där ute så självklart skulle hon gå i färgen och bli helt blå, då blev vi tvungen att klippa bort pälsen som blivit drabbad för allt klibbade ihop sig, ojojoj hur det kan gå!
Picture
 
Idag har det varit en lång dag säger jag bara! Vi började med att gå hela vägen ner till station för att möte min klasskompis Oskar som kom på besök från Gävle. När vi gick hem kom det en oerhörd hetta så vi gick ner till sjön så Alice fick svalka av sig, hon gick raka vägen i och bevisade till och med att hon kan simma! Tidigare har hon bara gått runt lite på det grunda men nu simmade hon :D Sen har det varit massor med bus på studsmattan med Eric och Oskar. Alice fick stanna hemma med Mattias och Marcus när ja cyklade ner med Oskar på station, och när ja kom hem gick vi en sväng vid sjön och så fort ja vända bort blicken var hon i vattnet igen! Jag har visst fått en riktig badhund! Så nu är vi helt utmattade och trötta ;)
 
Trots det kalla vädret tar Alice ett sommardopp :D

 
Ja nu är det sommarlov och det märks för jag blir lite off på hemsidan, jag orkar helt enkelt inte vara inne när man kan vara ute :D Jag har äntligen fått Alice att "ligga" utan att behöva sätta handen mot marken, ;) Nu när jag väl är inloggad passade jag på att fixa en ny lite somrigare design.
 

Idag var sista dagen av praktiken och dags för sommarlov på riktigt :D det firade vi med lita glass och gifflar. Igår fick Alice sin 12 veckors spruta, hon var så duktig och märkte inte ens sticket ;) På måndag är hon 3 månader, tänk vadfort tiden går!

 
Idag har alla hundarna badat! Alice var först eftersom hon råkade bli lite nerkissad av Ozzy :P Efteråt var man inte torr direkt men det är ingen fara ;) Sen gjorde Carola två nya fina vuxenhalsband och Alice och Eddie, dom är stora vovvar nu!
 
Igår hade vi det varmt och soligt ute på lotten, råkade bränna mig lite gann ¨/ Och hundarna blir så trött i solen, så när jag och Alice kommer hem lägger hon säger och sover i flera timmar ;)
Idag var det fint väder också, hade tänkt haft ledigt men min lärare kom på besök så vi satte oss tillverkade lite leksaker ;) Nu ligger lillplutten och sover efter en varm dag.
 
Igår var jag och Carola lata och såg på hundcoachen hela förmidagen, idag tog vi ledigt så jag kunde hjälpa till här hemma med en massa saker, när Alice inte får busa med Eddie blir hon så pigg så vi tog en promenad ner på byn och åt glass med pappa min ;)