Ja, tiden bara flyger iväg! Vintern var i full gång för några dagar sedan, men allt smälte ju såklart bort... Synd det, för en gångs skull såg man alla hundarna när vi promenerar i mörkret, tur Alice har sitt lysande halsband! Om en timme ska vi ut i skogen hela gänget: Jag och Alice. Julia och Tyra. Fanny och Axa. Karro och Nahla. Matilda och Stina! Torsten fick stanna hemma den här veckan.
Lydnadsträningen går långsamt framåt, vi ligger fortfarande i lära klicker-stadiet känns det som ibland, håller på och tränar "fot". Vi tar väggen som hjälp och då fungerar det alldeles utmärkt, utan väggen tar hon ett varv runt mig och provar sätta sig lite överallt, så tokigt!
Hon började löpa för 2 veckor sen, då var det full fart på både henne och Torsten kan man lugnt säga, hon var till och med villig att låta Torsten komma riktigt nära, tur att Torsten är kastrerad. Men vågade inte lämna dem i samma rum när vi skulle gå till affären ifall de skulle fastna och göra sig illa. 
Vi bestämde oss för ett experiment: Alice fick vara i hallen, Torsten i vardagsrummet, mellan dem är det en dörr med glas så de såg in till varandra. Vi riggade upp min mobil på ytterdörren med kameran på och gick.
Resultat blev att Torsten skällde genom hela filmen, Alice gick och tittade på honom, och gick sedan och la sig. Duktig hon!