Picture
Bara för att vi hade en så trevlig vår men jag förbannade gruset... Så nu har jag en grusig och blöt hund. Hela dagen har det toksnöat men imorse hann det smälta så fort det landade på marken.. men nu är det i sånna mängder att det inte hinner smälta och packas till förträfflig sörja.

Fick med hennes söta ylningar på film också ^^
 
Picture
Vill bara tala om att vi har en fin vår i södern. Ca 3% snö kvar, det mesta i skuggställena och högar, annars börjar gräset och marken torka = ankarmon i lägenheten. Sopa, dammsuga och duscha tassar är min nuvarande vardag. Men inget stoppar gruset från att ta sig in. Fast just nu har jag hellre ett grusigt golv än snöiga vägar ändå...

 
Påskhelgen är över och vi är tillbaka alla 3 i Skövde igen. Var utan Alice i några veckor innan påsk och det sög. Vardagen fungerar inte utan henne. Åter till påsken, JAG FYLLDE 20 ÅR. Det känns.. gammalt. Jag var nyss 10 år och vi fick hem lilla Sessan. Jag fick massor av trevliga presenter, en del kontanter, två ursnygga vargkuddar och en GLASSMASKIN! Ska tillaga massa nyttig sorbet! Vi hann även ut en sväng till stugan under helgen där vi hade trevligt,  .