I säkert 2 timmar stod vi och försökte få av pälsen av Alice. Hela hon var som en ända stor tova så maskinen kunde inte köra överallt. Benen och magen är fortfarande håriga så jag ska det med en sax senare, men söt blev hon!
 
Grattis Alice och Eddie på 1årsdagen! Dom hade sån tur att dom fick träffa varandra igår kväll.  Hoppas ni får nya syskon idag :) 
Picture
 

När vi var ute och gick i 80 minuter tidigare idag... så blev det varmt! Solen stekte så det var bara att dra ner jackan och flytta håret från ansiktet och ta in så mycket D-vitamin som möjligt, härligt! Bara det inte kommer några fler snöfall så borde det smälta fort!
Igår var vi ut på isen uppe på Ankarmon och åkte lite skidor, det var bland det roligaste Alice har gjort! Pulsa runt fritt i djupsnön och bara göra av med all energi. Fast efteråt var hon en levande snögubbe, snöklumpar som klistrat sig fast på hela magen och alla benen! Det blev till att starta hårtorken när vi kom hem och försöka smälta allt. Så fort det blir lite varmare ska all päls rakas av :)
Och på måndag fyller lillflickan 1 år! Tänk vad fort tiden går, nu är hon ju en storflicka!

Här är lite bilder från Alice första vinter