Nu är jag och Alice hemma efter en blöt och slaskig vecka. Vi har varit ganska tysta här och det beror på att internet har gått från dödssegt till att inte fungera alls! :( 
Alice har lärt sig ett nytt trick, "benen" hon går alltså slalom mellan mina ben! :D tog bara några dagar för henne att lära sig.
Nu får Alice stanna hemma i Iggesund i två veckor för matte åker iväg med klassen, första veckan åker "Djurparkarna(jag)" och "hästarna" till Furuvik för att läsa Etoligi (Läran om djurets beteende) medans "hundgänget" åker till Sidertjärn för att syssla med jakt. Andra veckan blir det omvänt fast "hästarna" skippar Sidertjärn och åker på nå eget. Alice skulle kunna följa med till Sidertjärn men det blir nog för jobbigt för oss båda när vi ska ut i skogen på harjakt, så hon får vara hemma och pussa Bamse! 
 
Ja nu bestämde jag mig för att trimma Alice innan vintern vad mamma än säger. Haha nu ser hon ut som pappa Ozzy! Amris delen på nosen syns väldigt klart. Allt förutom svansen är kortare, äckel mushen som lukta apa är borta, skönt. Otroligt len och mjuk blev hon :)
 
Igår provade Alice på agality för första gången, vilken naturbegåvning! Springa igenom tunneln var inga problem, rakt igenom bara. Hoppa hinder gick suveränt! Hon fattade på engång vad det var ja vela med "HOPP" då var det bara fort över :) 45 cm hoppade hon som högst och tre små hinder i en kombination som mest. 
Agilitybana har vi på skolan så det är bara att gå dit och träna, när hon blir lite äldre ska vi nog börja i en kurs. 
Ska knäppa lite kort om vi tränar igen ;)
 
Nu har vi inte varit uppdaterade på ett tag och det beror på att det inte finns så mycket tid och internet går mycket långsamt. 
Men allt går bra för Alice, efter två veckors träning kan hon nu gå igenom luckan i hundgården! Hon har hittat sin plats i flocken som den lilla glada irriterande saken som hela tiden vill leka så Tyra, Torsten och Dolly kan bli lite sura. Torsten är ett ständigt offer, fast han vill gärna leka tillbaka också :)
Flocken är oftast Jag, Julia, Matilda F, Matilda H och vovvarna Alice, Tyra, Torsten och Dolly. 
Ja nu vet ni att vi lever iallfall så kanske det kommer ett till inlägg om några dagar!