Picture
Nu är vi hemma efter en väldigt rolig vecka i Fjällbacka! Alice har sprungit och badat och lekt men Mando och Goliat. Hon är fantastisk i bilen! Nästan inte ett ord på hela resan, hon bara la sig ner och sov, vi tog en kisspause och sen la hon sig ner igen. 

r vi kom hem inatt så blev hon så glad och man märkte på vägen att hon kände igen sig, Bamse fick sig ett varmt välkomnande iallfall :) Det var nog honom Alice saknade mest.

När vi klättrade upp i kungsklyftan i Fjällbacka så mötte vi en till cockerpoo vid namn 
Smurfen, det var trevligt och vi kanske träffas igen nästa sommarträff? I år var dom tyvär inte med.

Picture
 
Nu är Alice nyduschad och trimmad så hon är fin för semstern i Fjällbacka! En kortare päls blir behgligare i bilen också. Mamma träffade nytrimmade Eddie så vi bestämde oss för att trimma Alice också, fin blev hon! Mycket tjejigare. Imorn bär det av iallfall och kommer hem nästa vecka någongång.
 
Ja tandlossningen är i full gång, ser väldigt roligt ut tycker jag ;) hon har en stor glugg på säker 4 tänder på nedre käken och med underbett ser det ännu roligare ut. Fast än har jag inte hittat några tänder, det är synd, jag skulle gärna spara en!
 
Picture
Fyra månader idag, tänk vad hon växer! Men hon verkar aldrig bli för stor för att leka i bollhavet J När jag kom hem efter en övernattning idag och packade upp och städade rummet så bestämde ja mig för att hon blivit stor nog att sova utan bur, jag är så trött på den där buren mitt i rummet, den tar så stor plats! Hon har sovit utan bur hos pappa och det har fungerat utmärkt så då kan hon göra det här också ;)

 
Picture
I helgen har vi varit till Bollnäs och hälsat på Julia, Matilda, Amalia och pudeln Tyra, hon var som en storasyster till Alice, lekte ibland och sa ifrån när det behövdes. När skolan börjar får dom träffa varandra igen, kanske till och med en till gång i sommar :D

 
Då har vi varit på vår första Cockerpooträff! Det hade kunnat vara lite bättre, om bara det hade varit ett behagligare väder, 40 grader utan skugga och badplats är inte så skönt. Men vi vann några fina priser som vi är glada över :D