Picture
Vädret blev kallare och renget frös. Vips så blev Skövde vitt igen. Riktigt mysigt till advent om det bara ligger kvar. Yr.no har lovat minusgrader framöver så jag hoppas verkligen det håller. Flera har börjat plocka fram adventspyntet redan men jag har skrivit in i min kalender att jag ska göra det på lördag, så vi längtar! Jag vet knappt vilka prylar vi fick med oss hit. Men jag tror det är för mycket.. hehe, vi har ju bara 3 fönster varav en inte har tillgång till el. Men det löser sig nog på något vis ändå.

Regn

11/27/2012

0 Comments

 
Vädret är inte bra. Det regnar och slutar aldrig. Häromkvällen kom det ett vackert snöfall som lyste upp hela skogen. Men det smälte... När det regnar vill jag ha täcke på Alice för att hon inte ska bli blöt på ryggen, hon har så svårtorkad päls. Men hon ogillar sitt täcke skarpt. Tur jag inte köpte det för flera 100 kr utan jag har sytt det av en regntät människoväst. Så inga pengar spillt på något vi bara använder vid kraftigt regn och 15 minusgrader.
 
Nu ligger vi trötta i soffan och pustar ut. Alice snarkar. 65 minuter tog det idag att ta oss runt "volvorundan" som jag kallar det. Det är en sträcka på ca 5 km som som tar runt en timme för oss att gå. Vi har pusslat ihop några bra promenadvägar som leder runt volvofabriken som ligger här i närheten.
Idag fotograferade jag lite för att visa vad vi går förbi.