Jajjemän, lilla julafton idag. Jag fick hem kameran och Alice fick dentalsticks och schmackisar från pedigree. Då var det så trevligt att om man köper två produkter från pedigree så fick man en fresbee på köpet, trevligt, trevligt!
 
Picture
Tågresan med Alice gick fantastiskt bra! Hon fick en drygt halv postafen 2 timmar innan vi åkte, eftersom jag torkat många spyor på Ljusdalsbussarna... Hon sov snällt nästan hela vägen, och vi hittade ett perfekt buskage som delade en väg vid Stockholm-centralen där hon kunde rasta av sig.
Nu är vi trötta efter en lång dag med två stycken långprommisar. Den första tog vi på morgonen och utforskade en ny väg. Den andra var till Granngården för att handla hem en fodersäck, frakt med cykel! Bilden här är från tisdags, första promenaden! Hon är inte så där långhårig längre kan jag meddela, igår tog vi fram klippväskan. En kamera kommer snart till postfacket så nya bilder kommer. Det blev inte ett så snabbt inlägg ändå.


 
Ändringar av sidan har skett. Bytt design och uppdaterat lite texter.
Om mindre än två veckor sker en hemresa för tandläkarbesök. Jag är riktigt trött på tandställningen nu och vill helst ta ut den så fort som möjligt, men det är några månader kvar.
Men mer än tandläkaren ska hinnas med hemma. Scout reunion ska förhoppningsvis bli av med mycket skratt och mys. 21 oktober firar jag och Robin 2 år och det sker på Medelhavskällar'n. Jag ska hinna hälsa på hela familjen och Nyström med Alice's biologiska familj. Innan vi tar tåget tillbaka ska vi tömma alla kylskåp och packa Alice's prylar för nu gör jag inte misstaget att lämna henne. Denna gång följer hon med!
Jag ska köpa en liten lagom kamera och sen ska jag och Alice ut på färd och upptäcka allt Skövdes natur har att bjuda på.