Nu har jag och Alice tröttnat på den här vintern! Vi har lekt tillräckligt i snön, vi har frysit tillräckligt om tårna, vi vill ha vår! En vacker, solig och blommig vår som följs utav en underbar och varm sommar! Vi vill kunna gå i skogen, och bada i sjön! Fast vi längtar inte till myggorna... men dom kan vi leva mä! :
Picture

 
Pga av halka på Hälsinglands vägar var i stort sett alla bussar inställda igår kväll, så jag och Alice tog oss inte till Ljusdal som vi skulle. Då blev det till att sova en natt till hemma och kliva upp kl 6 en måndagmorgon när skolan börjar 9.45, det kändes surt. Alice första tågresa varade i ca 7 spännande minuter, lite läskigt var det att åka igenom tunneln tyckte hon, det lät så konstigt. Väl framme i Hudik hoppade hon lugnt på den välbekanta bussen och låg snällt på min ryggsäck på sätet hela vägen till Ljusdal. Framma i Ljusdal fick hon den efterlängtade frukosten, hon blir tyvärr åksjuk på bussen och har spytt några gånger :(
Ikväll är vi hundvakt åt Torsten därför att hundgruppen drar in till Hudik och lyssnar på Fredrik Steen. = massor av bus :)
 
Picture
Min lilla Sessan har äntligen hittat tillbaka till min säng efter flytten från toppvåningen till bottenvåningen. 

Picture
Helt ensam får hon inte vara, "Svarta faran" vill ju vara med hon också, men Alice sover oftast uppe med mamma och lämnar oss ifred :)