Ännu en halloween har passerat! Denna gång kom hela huset hem till oss och här kalasade vi på massa gott och skojiga nöjen. Alice kom äntligen hem igen! Det var så att vi två åkte hem till norrland över en helg 2 veckor tidigare för att jag skulle till tandläkaren och efter att jag blev extremt övertalad fick Alice stanna där hos övriga flocken. På så sätt fick jag massor av tid till tentaplugg, som istället blev tid för rastlöshet och allmänt slöseri. Vardagen brast och ingenting fungerade här utan henne, våran lilla flockledare. Men vi överlevde och nu är vardagen återställd. 
Åter till halloweenhelgen.. Trevligt har det varit, jag bakade massa gott i två dagar innan högen anlände och som vanligt spenderade vi över en timme på Hem och hobby, en butik med innehåll som namnet antyder. Och äntligen kunde vi besöka parkbadet och flåsa i trapporna och skrika i kanan på väg ner. Helgen passerade alldeles för snabbt och nu har nya kurser börjat.
Och vovvens mat finns inte längre här i staden, både Arken Zoo och Djurmagazinet tar inte in Iams hundmat längre och Granngården har aldrig haft det, så det blir till att beställa hem från Animail, bra det å så slipper vi kånka 12 kg på cykel...