Picture
Ja, sommarlovet är över och första skoldagen drar av stapeln imorgon. Jag har ändrat inriktning helt och ska komma över mitt blodproblem och bli sjuksköterska, ev barnmorska om inte intresset skulle fara bort helt. 
Sommarlovet i sig har varit helt ok, vara "hemma" gick ju inte så bra... 2-3 veckor in på sommaren drog en renovering i huset igång och mitt rum blev ett oåtkomligt förråd och de resterande 10 veckorna fick jag bo hos Robin. Men det gick ju det också, godare mat där! Men jag fick inte bo med Sessan som jag ville...

Picture
Alice har badat och busat. Jag har fikat och fikat och fikat och lagt på mig 5 kg som ska bort nu när rutinerna faller på plats igen: Bättre mat och inge fika, 1 timmes promenad om dagen med lite tempo (och smårastningarna). Fick ett intresse för dansspel när vi besökte Närcon i sommar och införskaffade mig Just Dance 4 till mitt wii, ska svettas framför det några timmar i veckan. Vi har ingen bil = cykla till Forum för att handla. Provar på äppelcider-vinäger, nån nytta läre det göra.

Har ändå hunnit med mycket i sommar. Vi har cyklat dressin, varit på Närcon, Stockholm-weekend på Nordic light hotell med shopping och Skansen, valpträff, Diggiloo och massor av annat skoj som jag inte kommer på nu. Närcon var fantastiskt roligt och vi ska definitivt vara med nästa år, och cosplaya! Man kände sig nästan lite utanför när man inte var utklädd... Har tankar på att vara Erin från Kemono no souja Erin, "Besttjusaren" på svenska, Erin är en tjej med en dröm om att bli djurvårdare. Slänger in lite bilder från sommaren.