Livet passerar i Skövde. Två veckor har vi klarat av, men en av våra trädgårdsstolar klarade bara några dagar. Jag går basåret som jag trodde, men har ändrat mina planer. Nästa år tänker jag söka Etologi och djurskydd i Skara som jag iår ligger precis under gränsen för att komma in på. Hoppas hoppas det inte blir så populärt nästa år.
Jag saknar Alice sjukt mycket och ångrar att hon inte följde med. Det bor minst 2 hundar i vårat hus så då skulle vi klara av hund med studier också, och jag har inte så tufft. Är mycket avundsjuk på alla hemma som får gå på valpträff och marknan.

Annars mår vi bra! Lägenheten är mycket fin. Skolan är stor men lätt att orientera sig i. Det är omöjligt att gå vilse i Skövde för från alla vägar syns "skrapan" som vi bor närheten av. Vi har cykelavstånd till allt.

Jag saknar Tunalid och hästarna, ridningen framför allt. Men om några dagar ska jag på en gratis "prova på ridning" på Skövde ryttarförening så dit kommer jag nog cykla ofta bara för att slappna av i stallmiljön.
Charlie Caper kom och trollade för oss under introduktionsveckan. Han var mycket häftigare i verkligheten än på TV.