December. Årets snabbaste månad. Vad jag har väntat och längtat. Vi bar upp adventslådan i torsdags, jag kunde inte hålla mig och jag hade glömt bort vad jag hade för prylar så jag ville se det och göra en lista inför en tur på Rusta igår. Det är så fantastiskt att "shoppingbussen" linje 6 är gratis varje helg fram till jul så vi utan bil kan ta oss ut på shoppingområdena. Och vi kan fortsatta handla på Forum den här månaden, vi cyklar annars men nu är det för kallt och halt.
Nu är det bara snön kvar för att julstämningen ska vara på topp, pyntet är uppe, bakat pepparkakor idag, kollade julkalandern imorse, och granen får vänta till nästa helg.
Jag ska kliva upp 06.00 imorn och ta bussen till Tibro för VFU. Vår första VFU på äldreboende. Jag tror också att det är meningen att vi ska försöka vara med och göra lite grejer den här gången. Förra VFUn skulle vi bara observera på en vårdcentral. Känns lite halvspännande, jag hoppas de har katt. 
Jag har klivit in på ett nytt spår och vill nu bli skolsköterska, får se hur länge det varar, har tidigare sedan jag började på sjuksköterska velat gå in för röntgen, rådgivning, djur-assisterande terapi, barnmorska, haha. Nu känns skolsköterska som en framtid. Vill nog aldrig lämna skolområdet jag nej.