Jag har haft den stora äran att få vara med på mamma Elzas valpning! Var dit första gången i torsdags kväll då hon började bädda och dona, jag stannade till 01.00. Då verkade det så lugnt att jag cyklade hem och sov. På morgonen bestämde jag mig för att ta ledigt från praktiken på smådjurskliniken och cyklade tillbaka till Carola efter att jag lämnat pojkvännen vid bussen 07.20.

Sen satt jag med till efter 10.00 för då skulle jag in på körlektion, har uppkörning på måndag så det kunde jag inte hoppa över! Efteråt åkte jag tillbaka och var med någon timme med flåsande och stökande, men sen skulle jag till doktorn 14.00 och stannade hemma sedan. Det verkade så lugnt.

Jag somnade tidigt igår kväll och sov enda till 8.40 i ca 11 timmar! Då smsade jag Carola och frågade om det kommit några småttingar och i den sekunden kom den första till världen! Då var det på med kläder och upp på cykeln och trampa snabbt de 800 m dit! Väl där tog det ca 2 timmar till den andra och sen bara några minuter till den tredje. Guuud så små och söta de är!! Det var riktigt häftigt att få vara med! Tack så mycket!

Och läste precis nu att en fjärde har tittat ut! En liten tik! De andra tre är grabbar :)




Leave a Reply.